Fönsterputs Lund

Tycker du att det är svårt att få dina fönster riktigt rena och fina? Eller tycker du bara det är tidskrävande och tråkigt att putsa dina fönster? Då har vi lösningen för dig. Med tjänsten Fönsterputs Lund ser vi till att din fönster blir skinande rena utan att du behöver lyfta ett finger. Det spelar ingen roll om du bor i villa, radhus eller lägenhet våra erfarna fönsterputsare löser det snabbt och lätt för en rimlig peng. Vi hjälper både privatpersoner och företag så tveka inte att höra av dig idag. Vi är övertygade om att vi har den perfekta lösningen för just dig.

Alla som någon gång har försökt att tvätta fönster vet att det inte är en helt lätt uppgift. Om du sedan lägger till att det kan sitta högt upp eller svårtillgängligt gör ju saken inte lättare. Våra experter har all nödvändig utrustning och kompetensen som krävs för att du ska få rena och fina fönster. Du slipper helt tänka på städutrustningen eftersom vi alltid bär med oss det vi behöver för att genomföra fönsterputsningen på bästa sätt. Kom bara ihåg att klicka i att det behövs en stege om fönsterna vi ska tvätta är på andra våningen.

Vad ingår i tjänsten Fönsterputs Lund

Allt material ingår samt all utrustning som behövs för genomförandet. Vi putsar alltid samtliga sidor av fönsterna och torkar av fönsterbrädan inomhus om sådan finnes. Vill du att vi även ska tvätta fönsterkarmarna utvändigt? lägg då till extratjänsten karmtvätt.